vluchtelingenhulpmook.nl
» Nieuws

Nieuws

27-04-2018

Speelgoed gekregen

Speel-o-theek Pinokkio in Malden is onlangs gestopt met haar activiteiten. De belangstelling voor het lenen van speelgoed liep al langer terug, waardoor men heeft besloten te stoppen. De speel-o-theek bezit veel speelgoed voor binnen en buiten, en alles van goede kwaliteit. Dit speelgoed werd aangeboden aan de vluchtelingen van VHM. De afgelopen 2 weken zijn diverse gezinnen met kinderen, en meestal met de begeleider van VHM bij Pinokkio op bezoek geweest. de kinderen of ouders konden enkele stuks speekgoed uitkiezen, en mee naar huis nemen. Dit gebaar van Pinokkio werd zeer gewaardeerd! De kinderen waren zeer enthousiast.

Namens alle enthousiaste kinderen en ouders: Pinokkio Bedankt!!

speelgoed

15-04-2018

PC/Laptopfonds van VHM

Onze stichting heeft van een particulier een donatie ontvangen. Daarmee zijn wij heel blij. Deze donatie wordt volgens afspraak met de donateur, uitgegeven aan een computer of laptop voor mensen uit onze doelgroep. Het bestuur van VHM heeft daarvoor een regeling opgezet, waarbij de vluchteling een volledig gereviseerde, maar uitstekende laptop kan aanschaffen voor 50% van de aankoopwaarde. De vluchteling kan zijn/haar aankoopdeel in termijnen aan VHM betalen. De andere 50% is een schenking van VHM, gefinancierd met de donatie. Hiermee kunnen wij meerdere mensen aan een goede laptop helpen.

Vorige week zijn de eerste twee laptops afgeleverd, zie foto. Deze week is de derde laptop afgeleverd. We verwachten dat er nog meer zullen volgen.

Laptop Adam1   laptop adam2